Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Zeeuwse Vereniging Verkeersregelaars (ZVVR) heeft ten doel om het verkeer te regelen binnen de daarvoor gestelde wettelijke kaders en het begeleiden en/of gidsen van evenementen die over de openbare wegen plaatsvinden. De inbreng van de politie wordt ivm bezuinigingen steeds kleiner. Onze inbreng wordt daardoor steeds groter. Hierdoor wordt de verantwoordelijkheid van de motorverkeerregelaar groter en is het nodig om regelmatig cursussen te volgen om motorbeheersing te verbeteren en cursussen te volgen in 'verkeer veilig regelen'.

 

alt

                                              

Onder supervisie van de verkeersdienst zullen onze motorrijders ingezet worden om een parcours te beveiligen zodat een wielerwedstrijd of ander evenement, zowel voor deelnemers als toeschouwers veilig kan verlopen, het eventueel stilleggen van het verkeer op kruisingen, rotondes en zijwegen en het publiek duidelijk uitleggen wat er op dat moment gaande is zodat er begrip ontstaat. Het ZVVR vraagt van hun leden een grote inzet. Zowel veiligheid en de kwaliteit van het begeleiden van evenementen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het begeleiden van allerlei evenementen is de ZVVR een vereniging van vrienden waar we graag samen gezellige dingen organiseren zoals toertochten hetzij 1-daagse of meerdaagse activiteiten.

Van de motorrijders van de ZVVR mag u verwachten dat zij zich naar beste vermogen inzetten voor veiligheid voor deelnemers en het publiek!